Schliessen
Osterlauf_vorne
8. května 2018

V Universal Transport se sportuje

Jednou z hlavních událostí sezóny běžecké komunity ve Východním Vestfálsku je jednoznačně Velikonoční běh v Paderbornu. Tato jarní populární sportovní akce se letos konala již po 72.

Nejstaršího pouličního běhu v Německu se v sedmi různých kategoriích zúčastnilo téměř 12 000 účastníků. Na Bílou sobotu o Velikonocích, tradičně již po 13., zazářilo na startu, v průběhu i v cíli běžecké tričko společnosti Universal Transport.

10kilometrového běhu E. ON se zúčastnili dva běžci ze společnosti UT: Shari Ebener a Laura Sepke, oba trasu úspěšně dokončili a dosáhli velmi dobrého výsledku. Většina účastníků běhu z UT, celkem 11 běžců, se zúčastnila poloviční trasy z letiště Paderborn Lippstadt o délce 5 kilometrů. Zvláště přesvědčivý byl s časem 23 minut a 27 sekund Hendrik Hoppe. S tímto výkonem se dostal mezi 2.837 startérů do Top 250 – přesně na 221. pozici. V rámci zvláštní klasifikace šampionátu společnosti IKK Classic, obsadil zaměstnanec UT dokonce 60. místo ze 419 účastníků.

Tato prestižní běžecká událost, kterou doprovázel bohatý doprovodný program v podobě stánků s rychlým občerstvením, veletrh sportu a vitality a samozřejmě také hudební doprovod, přiláká příští Velikonoce opět další běžce. A zde pak znovu zaměstnanci společnosti Universal Transport předvedou na startovní i cílové čáře svoji vysokou motivaci, vytrvalost a výkon.

<< Zpět k přehledu
>> Prohlédnout si další novinky