Schliessen
5. května 2020

Logistika se vrací domů: Züst & Bachmeier se stěhuje do Bayernhafenu v Norimberku

Tým Züst & Bachmeier Project GmbH z Norimberku se přestěhoval do nových kanceláří. Nová provozovna se nachází přímo v Bayernhafen Norimberk, a tudíž v těsné blízkosti trimodálního (silnice-železnice-voda) těžkého logistického centra (SLZ – Schwerlast Logistik Zentrum) specializovaného projektu projektové logistiky, který je od roku 2016 součástí skupiny Universal Transport Group.

Stěhování z budovy bývalého městského úřadu do nově zrekonstruovaných prostor v administrativní budově Hafen-Nürnberg-Roth GmbH proběhl na konci března pod heslem „Logistika se vrací domů“.

Zaměstnanci v mají k dispozici nejmodernější kancelářské prostory.

Nyní máme provozovnu blíž k našemu trimodálnímu těžkému logistickému centru (SLZ) a sedíme uprostřed jednoho z nejdůležitějších ústředí nákladní dopravy a logistiky v Evropě. Tento krok podpořil náš plán na další posílení a rozšíření multimodální dopravy skupiny společností Universal Transport, orientovaný na budoucnost a šetrný k životnímu prostředí.

Těžké logistické centrum SLZ Bayernhafen v Norimberku na celkové ploše 12 000 metrů čtverečních nabízí: přímé spojení s vodní cestou, silnicí a železnicí, venkovní těžké skladovací plochy a permanentně dostupný zvedací systém o nosnosti 600 tun.

Gratulujeme k úspěšnému přestěhování a přejeme norimberskému týmu Züst & Bachmeier Project GmbH vše nejlepší a hodně úspěchů v nové provozovně!

Náš tým nyní najdete na této adrese:

ZÜST & BACHMEIER PROJECT GMBH
Rotterdamer Straße 2
90451 Nürnberg
Tel + 49 911 65 58-0
Fax + 49 911 65 58 -19 / -20
E-mail info@zbproject.com

<< Zpět k přehledu
>> Prohlédnout si další novinky