Schliessen
15. prosince 2021

Precizní milimetrová práce přes úzké mosty

Náš tým v České republice opět odvedl skutečnou milimetrovou práci. Při přepravě extrémně těžkých generátorů z Plzně do přístavu v Lovosicích bylo nutné překonat několik úzkých průjezdů. K překonání vzdálenosti asi 160 kilometrů, potřebovali naši profesionálové dvě noci. Museli projíždět pod starými i novými mosty a vesnicemi, někdy i hlemýždím tempem.

Není divu, protože celé soupravy vozidel byly téměř 50 metrů dlouhé, více než 5 metrů široké a asi 5,70 metru vysoké a jejich celková hmotnost dosahovala až 300 tun – to jsou impozantní rozměry.

Nasazena byla dvě nákladní auta značky MAN, jedno k tahání a druhé k tlačení tohoto mimořádného nákladu. Ve zvláště úzkých průjezdech doprovázel řidiče pěšky kolega, který jim vysílačkou poskytoval informace o situaci v prostoru, aby náklad a vybavení mohly bez problémů dorazit do cíle.

Chcete se o přepravě takových kolosů přesvědčit na vlastní oči?

Rádi vám to umožníme.

Přepravu jsme zachytili na kameru. Video najdete na našem kanálu YouTube na naší webové adrese: www.universal-transport.com/news/mediathek-videos/from-pilsen-to-lovosice-universal-transport/

<< Zpět k přehledu
>> Prohlédnout si další novinky