Schliessen
5. května 2020

Universal Transport Hamburk: Zahájena výstavba nové pobočky

Hledání a příprava vhodného pozemku trvala několik let: Nyní byl konečně vydán startovací signál pro výstavbu nové pobočky společnosti Universal Transport Hamburk. Pozemek v lokalitě Hamburg-Rahlstedt má výhodnou polohu, neboť se nachází jen pár minut jízdy od Hamburg-Rahlstedt, křižovatky A1, Stapelfeld. Se svou rozlohou cca 5 500 metrů čtverečních nabízí ideální podmínky pro budoucí umístění pobočky.

Vedle kancelářské budovy a haly se skladovacími prostory a dílnou pro drobné opravy, zde budou také naléhavě potřebná parkovací místa pro vozidla naší flotily. Na stávajícím místě pobočky nebyla vhodná parkovací místa a ani možnost dalšího rozšíření pobočky.

Stěhování proběhne do konce roku. První zemní práce započaly v polovině dubna a developer začal hloubit základy koncem dubna. Následně bude zahájena výstavba kancelářské budovy, další podlahové práce, dlažby, oplocení a osvětlení areálu.

Stephan Stender, ředitel pobočky Universal Transport Hamburg nám řekl: „Na konci roku 2020 by stejně vypršela nájemní smlouva pro naši současnou pobočku. Zakoupením tohoto pozemku jsme našli ideální a do budoucna spolehlivé řešení, do kterého je navíc velmi dobré spojení z hlediska dopravní techniky a mimo jiné nabízí také dostatek prostoru. “

<< Zpět k přehledu
>> Prohlédnout si další novinky